MenuPay måler kundernes loyalitet

Peytz Mails indbyggede NPS® modul giver løbende feedback på tilfredsheden. Er vores kunder loyale ambassadører, eller taler de dårligt om os? Det spørgsmål stillede MenuPay sig selv. Virksomheden digitaliserer aftaler mellem restauranter, virksomheder og deres medarbejdere via en simpel, mobil betalingsløsning og har en fornem bedømmelse på trustpilot – og er helt bevidst om, at…

Peytz Mails indbyggede NPS® modul giver løbende feedback på tilfredsheden.

Er vores kunder loyale ambassadører, eller taler de dårligt om os? Det spørgsmål stillede MenuPay sig selv. Virksomheden digitaliserer aftaler mellem restauranter, virksomheder og deres medarbejdere via en simpel, mobil betalingsløsning og har en fornem bedømmelse på trustpilot – og er helt bevidst om, at tilfredse kunder er altafgørende for den fortsatte succes.

MenuPay vidste også, at det internationalt anerkendte Net Promotor ScoreⓇ system giver en klar og videnskabeligt underbygget benchmark af kundernes tilfredshed. Og fordi virksomheder, der styrer efter NPS, forøger deres resultater mærkbart.

“Vi ville rigtig gerne i gang med NPS, men vi synes, de forskellige software systemer var lidt pebrede i prisen,” siger direktør Kim Sommer fra MenuPay.

MenuPay bruger allerede Peytz Mail til deres marketing automation, og valgte derfor det enkle NPS modul til løsningen. Eller, for nu at sige det, som det er: MenuPay blev den første kunde på NPS via Peytz Mail udover os selv. Og de er glade for det:

“Vi sender det afgørende spørgsmål ud til alle kunder, når de bruger os for første gang og får på den måde en afgørende feedback. Og systemet er super enkelt at benytte,” siger direktør Kim Sommer fra MenuPay.

Gør virksomheden bedre med NPS

Net Promotor ScoreⓇ er en internationalt anerkendt metode til at måle kunders tilfredshed og loyalitet. Metoden er videnskabeligt underbygget og utrolig nem at arbejde med i hele virksomheden. Den bygger på at stille kunderne ‘det afgørende spørgsmål’, nemlig: ”Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale virksomhed X til en ven, kollega eller forretningsforbindelse?”.

Svarskalaen på spørgsmålet er en sandsynlighedsskala, der går fra 0 til 10, hvor 10 er bedst. Afhængig af hvad kunderne svarer på spørgsmålet, inddeles de i tre kategorier: “Promoters” (9-10), “Passively satisfied” (7-8) eller “Detractors” (0-6). Kun ‘Promoters’ fungerer aktivt som Ambassadører for virksomheden, mens ‘Detractors’ omtaler den dårligt.

Et enkelt opfølgende spørgsmål giver kunderne mulighed for at begrunde deres valg – og her får virksomheden konkrete anvisninger på, hvordan den kan blive bedre.

NPS via Peytz Mail – tæt på en foræring

Her hos Peytz & Co har vi brugt Net Promoter ScoreⓇ i mange år og resultatet viser sig støt og roligt ved en stadig større andel af ‘Promoters’ blandt vores kunder. Og tak for det.