Nyhedsbreve, adviseringer og mail-relæ

Alle kunders behov er forskellige, når det gælder om at udkomme mest effektfuldt på mail.

Peytz Mail leverer de forskellige typer af e-mails, som du har behov for

Nyhedsbreve

Her er der tale om de mails som modtagerne tilmelder sig, og hvor man i kraft af aktivt og oplyst samtykke får tilladelse til at sende mail med indhold, som er reguleret af markedsføringsloven og forbrugerombudsmanden spamvejledning. Disse mails kan indeholde information om produkter, tjenester, arrangementer, annoncer, viden og lignende.

Det er også denne type af mails, hvor man løbende skal arbejde med rekruttering af nye modtagere og hvor arbejdsprocessen med produktion af indhold typisk effektiviseres ved at hente indhold fra f.eks. Content Management Systemer. Det er også ofte relevant at have supplerende oplysninger om modtagerne til brug ved segmentering og det er typisk data som skal overføres fra CRM-systemer.

Med Peytz Mail får man mulighed for at:

  • Tilpasse eller udvikle eget udtryk for sine e-mails
  • Individualisere budskaber til modtagerne – segmentering
  • Lave automatiske udsendelser
  • Hente indhold fra flere kilder til et nyhedsbrev
  • Holde information om modtagerne opdateret på tværs af systemer

Få hele overblikket over funktionerne på denne side

Adviseringer

Kært barn mange navne. Nogle kalder disse mails for notifikationer, transaktionsmails, triggermails, eller lignende. Denne type af mails er kendetegnet ved at de udløses af en hændelse og at der er tale om 1:1 kommunikation – altså en personlig mail. Eksempler på disse mails kan være “skift password”, “ordre bekræftet”, “ordre sendt”, “betaling godkendt”, “produktet er igen på lager” og lignende. Typisk så benytter vores kunder API’et i Peytz Mail til denne type udsendelser.

Mail-relæ

Nogle kunder har brug for at bruge Peytz Mail til tekniske håndtering af der es mails. Det betyder, at de faktisk sender hver enkelt mail til Peytz Mail via SMTP og så sørger vi for at kvalitet i afleveringen af disse mails til modtagernes mail-servere