MenuCard måler kundernes loyalitet

| |

Kategorier

New Features

Peytz Mails indbyggede NPSⓇ modul giver løbende feedback på tilfredsheden.

Er vores kunder loyale ambassadører, eller taler de dårligt om os? Det spørgsmål stillede MenuCard sig selv. Virksomheden digitaliserer aftaler mellem restauranter, virksomheder og deres medarbejdere via en simpel, mobil betalingsløsning og har en fornem bedømmelse på trustpilot – og er helt bevidst om, at tilfredse kunder er altafgørende for den fortsatte succes.

MenuCard vidste også, at det internationalt anerkendte Net Promotor ScoreⓇ system giver en klar og videnskabeligt underbygget benchmark af kundernes tilfredshed. Og fordi virksomheder, der styrer efter NPS, forøger deres resultater mærkbart.

“Vi ville rigtig gerne i gang med NPS, men vi synes, de forskellige software systemer var lidt pebrede i prisen,” siger direktør Kim Sommer fra MenuCard.

MenuCard bruger allerede Peytz Mail til deres marketing automation, og valgte derfor det enkle NPS modul til løsningen. Eller, for nu at sige det, som det er: MenuCard blev den første kunde på NPS via Peytz Mail udover os selv. Og de er glade for det:

“Vi sender det afgørende spørgsmål ud til alle kunder, når de bruger os for første gang og får på den måde en afgørende feedback. Og systemet er super enkelt at benytte,” siger direktør Kim Sommer fra MenuCard.

Gør virksomheden bedre med NPS

Net Promotor ScoreⓇ er en internationalt anerkendt metode til at måle kunders tilfredshed og loyalitet. Metoden er videnskabeligt underbygget og utrolig nem at arbejde med i hele virksomheden. Den bygger på at stille kunderne ‘det afgørende spørgsmål’, nemlig: ”Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale virksomhed X til en ven, kollega eller forretningsforbindelse?”.

Svarskalaen på spørgsmålet er en sandsynlighedsskala, der går fra 0 til 10, hvor 10 er bedst. Afhængig af hvad kunderne svarer på spørgsmålet, inddeles de i tre kategorier: “Promoters” (9-10), “Passively satisfied” (7-8) eller “Detractors” (0-6). Kun ‘Promoters’ fungerer aktivt som Ambassadører for virksomheden, mens ‘Detractors’ omtaler den dårligt.

Et enkelt opfølgende spørgsmål giver kunderne mulighed for at begrunde deres valg – og her får virksomheden konkrete anvisninger på, hvordan den kan blive bedre.

NPS via Peytz Mail – tæt på en foræring

Her hos Peytz & Co har vi brugt Net Promoter ScoreⓇ i mange år og resultatet viser sig støt og roligt ved en stadig større andel af ‘Promoters’ blandt vores kunder. Og tak for det.

Og da vi nu alligevel havde lavet systemet til os selv, kunne vi jo lige så godt dele det med vores kunder – både dem, der er ‘Promoters’ allerede og dem, der er på vej til at blive det 🙂 Systemet trækker så lidt på det eksisterende set-up, at vi stort set kan forære det væk. I praksis tager vi så lidt som 4.900 kroner for at sætte det op og 250 kroner om måneden for at holde det kørende. Dertil kommer prisen for at sende de enkelte mails ud – for de fleste af vores mailkunder en ikke-målbar størrelse.”

Hvis du vil høre mere om Peytz NPS

Så er du altid velkommen til at kontakte Christian Hjorth

 

Christian Hjorth
Kontaktdirektør
chh@peytz.dk
+45 27 10 92 60