E-mail marketing platform målrettet dit behov

Med Peytz Mail får du en løsning der er tilpasset dit behov. Der er ikke en masse ekstra features som giver forvirring, øger kompleksiteten for dig og dine medarbejdere og sænker effektiviteten.

Vi laver præcist den løsning som du har brug for.

Men det betyder ikke at Peytz Mail ikke kan alt det frække – Med Peytz Mail kan du A/B teste, segmentere på baggrund af stamdata, arbejde med ubegrænset antal maillister, personificere dine nyhedsbreve, udarbejde Trigger aktions, og få effektiv effektrapportering.

Med Peytz Mail kan du også integrere til dine øvrige systemer, hvadenten der er tale om integration til CMS systemet til dit web-site eller f.eks. integration til dit CRM system.

Men igen – du får præcist den løsning du har brug for og du betaler heller ikke for mere end præcist det……og derfor Peytz Mail løsninger i alle størrelser og til alle behov.

Udfyld formularen nedenfor, hvis vi skal kontakte dig:

  • Lad os snakke sammen om mulighederne

    Udfyld formularen, så kontakter vi dig:

Vores erfaring er din sikkerhed

Vi har mange års praktisk erfaring med professionel e-mail markedsføring, konvertering og formidling for store danske virksomheder

Platformens funktionalitet

Peytz Mail er en fleksibel platform med specifikationer, der fuldt ud matcher konkurrenternes

Skabeloner til dine behov

I samarbejde med vores kunder udvikler vi skabeloner, der præcist afspejler de forretningsmæssige behov og derfor gør e-mailen effektiv