Hvorfor Peytz & Co som e-mail leverandør…?

Med Peytz & Co får I en leverandør, som kan tilbyde relevant digital service på mange områder og med én høj grad af praktisk erfaring.

Vi er ca. 100 kolleger, som dagligt arbejder med digital strategi og rådgivning, teknisk udvikling, design og brugeroplevelser, analyse og måling, nyhedsbreve og ikke mindst stabil drift med overvågning for en lang række små og store danske virksomheder. Vi har også en support-afdeling, som man kan ringe til – de kan hjælpe med det meste.

Vi har arbejdet med E-mail marketing og haft vores egen e-mail platform siden 2004 og vi har mange store kunder som hele tiden holder os opdaterede på deres behov og ønsker. På e-mail marketing området er leverancerne en god blanding mellem konkrete e-mail løsninger, rådgivning og analyse.

Siden firmaet startede i 2002 været med forankret i udbredelsen af Open Source teknologi og det er én af vores styrker.

Udfyld formularen nedenfor, hvis vi skal kontakte dig:

  • Lad os snakke sammen om mulighederne

    Udfyld formularen, så kontakter vi dig:

Vores erfaring er din sikkerhed

Vi har mange års praktisk erfaring med professionel e-mail markedsføring, konvertering og formidling for store danske virksomheder

Platformens funktionalitet

Peytz Mail er en fleksibel platform med specifikationer, der fuldt ud matcher konkurrenternes

Skabeloner til dine behov

I samarbejde med vores kunder udvikler vi skabeloner, der præcist afspejler de forretningsmæssige behov og derfor gør e-mailen effektiv