Sæt en stopper for svindelmails

Peytz DMARC er løsningen

Beskyt dine modtagere og dit eget brand mod spam, spoofing og phishing med Peytz DMARC

Du skal tage IT-sikkerhed alvorligt, og det gælder også sikkerheden i de mails, som du er afsender af. Beskytter du dig ikke, kan det koste på dit renomé, dine modtagere, din fremkommelighed i indbakken og i sidste ende tab af forretning. Løsningen hedder DMARC og er i langt de fleste tilfælde ret enkel at implementere – og der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang nu.

Problemstillingen: Hvorfor mailsikkerhed?

Alle virksomheder og organisationer sender e-mails fra forskellige systemer. Adviseringer og notifikationer, transaktioner, nyhedsbreve, e-mail marketing og selvfølgelig e-mails fra din og dine kollegaers postkasser – ingen e-mails undtaget.

Langt fra alle systemer er skabt til at sende e-mails professionelt. De systemer, der sender mails på vegne af din virksomhed og dit afsenderdomæne, skal kunne valideres af de systemer, der modtager dine mails. Hvis det ikke sker, kan modtagerne vælge at afvise dine mails, da de ikke med sikkerhed kan fastslå, om du rent faktisk er den afsender, som du udgiver dig for at være.

Hackere, spammere og andre med ondt i sinde udnytter denne usikkerhed om identitet ved at sende e-mails, hvori de teknisk forsøger at udgive sig for at være dig eller fra din organisation, og de misbruger således dit domæne og din virksomheds omdømme.

Misbruget kan kan have mange former som eksempelvis CEO-fraud, falske nyheder og phishing-angreb. Resulterer et sådan misbrug i, at dine modtagere sår tvivl om dine mails, kan det potentielt koste på din leveringsdygtighed og dermed koste dig åbninger, klik, konverteringer og forretning.

Løsningen: Beskyt dig med DMARC

Du kan beskytte dig effektivt mod svindel- og fupmails med DMARC. Det er en teknologi, der i princippet er gratis at benytte, men som kræver et kendskab til e-mail på et teknisk niveau.

Implementering af DMARC giver modtagere mulighed for teknisk at validere dig som afsender, og det giver dig mulighed for at fortælle modtagere, om de skal tillade modtagelse af e-mails, som andre forsøger at sende i dit navn. Det beskytter dig, dit brand, dit domæne og dine modtagere effektivt mod svindel og potentielt indgange til dine andre forretningskritiske systemer. Og så påvirker det din evne til som afsender at få dine e-mails helt frem til modtagernes indbakker fremfor at blive fanget i spamfiltre på vejen.

Sådan kommer du i gang med DMARC

Det starter med en analyse: Du skal have kortlagt alle de e-mails som sendes fra dit domæne eller i dit navn – gode som dårlige.

Analysen er et nødvendigt afsæt for, at du kan vurdere omfang, risici og prioritere din indsats, så du hurtigst og mest effektivt får optimeret din troværdighed som afsender, din leveringsdygtighed og bliver i stand til at forhindre fuskere i at snylte på dit navn, dit brand og i at skade dine modtagere.

Vi leverer denne analyse til dig fra kun 5.000 kr. og ud fra den følger personlig rådgivning om hvordan I skal prioritere jeres eventuelle videre indsats. Præsentation af analysens resultater og rådgivning finder sted på et møde hos os i København eller Aarhus eller på jeres adresse.

Vil du høre mere?

Ring eller skriv til Jesper eller Morten for en uforpligtende dialog om, hvordan vi eventuelt kan hjælpe jer med DMARC og sikring af jeres e-mails. Foretrækker du at vi kontakter dig, så udfyld dine informationer her.