Skabeloner der virker – og som du kan bestemme over selv

Skabelonen består af enkelt-elementer, som efterfølgende kan konfigureres i layouts til de enkelte nyhedsbreve, der således kan have ensartet eller varieret udformning afhængig af indholdsmængde, form osv. Skulle der være behov for at afvige fra layoutet i en enkelt udsendelse, er det muligt når det enkelte nyhedsbrev redigeres. Skabelonen kan altid videreudvikles til at omfatte andre eller flere indholdselementer, ligesom konfigurationsmulighederne kan det.

Vores skabeloner er kvalitetssikrede, så du ikke kommer til at udsende nyhedsbreve, der giver tekniske problemer for dine læsere. Da den moderne bruger læser størstedelen af sine mails på mobiltelefonen, så tager vores skabeloner selvfølgelig udgangspunkt i visning af nyhedsbrevet på mobile enheder.

Vi tester vore e-mail skabeloner i brugernes foretrukne kombination af styresystemer, klienter, browser og webmailklienter. De fortolker alle HTML forskelligt, og din email skal vises rigtigt.

Hvilke e-mail klienter modtagerne af dine e-mails benytter kan variere fra de mest udbredte, og derfor kan der være behov for at tilpasse specielt til udvalgte e-mail klienter. Der kommer  løbende nye versioner og opdateringer til mail-programmer – på samme måde som browsere får nye versioner – og derfor vil man opleve at visningen af mails kan ændre sig over tid, fordi koden i mailskabelonen fortolkes anderledes af mailprogrammets nye version. Vi hjælper altid gerne med at tilpasse skabelonerne til disse ændringer efter nærmere aftale.

Udfyld formularen nedenfor, hvis vi skal kontakte dig:

  • Lad os snakke sammen om mulighederne

    Udfyld formularen, så kontakter vi dig:

Vores erfaring er din sikkerhed

Vi har mange års praktisk erfaring med professionel e-mail markedsføring, konvertering og formidling for store danske virksomheder

Platformens funktionalitet

Peytz Mail er en fleksibel platform med specifikationer, der fuldt ud matcher konkurrenternes

Skabeloner til dine behov

I samarbejde med vores kunder udvikler vi skabeloner, der præcist afspejler de forretningsmæssige behov og derfor gør e-mailen effektiv